Interview met VOGA

Interviews

1 Reactie

VOGA logo Met een missie om design toegankelijk te maken voor iedereen zag VOGA in 2008 het daglicht. Vandaag de dag levert deze internationale designspecialist haar duizenden artikelen ook in België en timmert het stevig aan het versterken van het imago van replica meubelen. Zo richtte VOGA samen met andere betrouwbare designzaken de Replica Furniture Association op om jou de zekerheid te geven dat je kwalitatieve designmeubelen koopt met ijzersterke garantievoorwaarden en een keurige service. Door rechtstreeks samen te werken met fabrikanten en regelmatig stuntacties te organiseren kan je er bij VOGA in slagen om tot wel 90% te besparen op jouw aankoop.

Met zo veel designmeubelen en woonartikelen om te ontdekken bij VOGA namen we contact op met Caitlin die deel uitmaakt van het Nederlandstalige team bij VOGA. Zij leidt ons rond in de gigantische online winkel en stelt ons eveneens enkele van haar eigen favorieten voor.

Design interieur met meubelen van VOGA

Waarom zouden we voor onze meubelen en woonaccessoires bij VOGA moeten shoppen en niet een andere webshop?

Bij VOGA.com produceren en verkopen we design meubels omdat we weg zijn van design en dit voor iedereen bereikbaar willen maken. We werken samen met de beste partners en onze klanten staan centraal. Dit zorgt er voor dat ons bedrijf er bovenuit steekt als het gaat om kwaliteit en klantenservice. Wij bieden bijvoorbeeld 5 jaar garantie, en na het ontvangen van het meubel heeft iedere klant 30 dagen de tijd om het item kosteloos te retourneren.

https://www.youtube.com/watch?v=4urETSfI0sQ

Welke designers zijn momenteel helemaal hot?

De ontwerpen van Charles Eames en Arne Jacobsen zijn zeer populair in België. De DSW en DSR stoelen en de Egg stoel behoren bijvoorbeeld elke maand weer tot onze top 10 best verkochte producten. De ontwerpen zijn al jaren oud maar zijn momenteel weer helemaal hip en goed te combineren met modernere inrichtingen.

Wat maakt VOGA als oorspronkelijk Engelse webshop ook toegankelijk voor Belgische shoppers?

VOGA bevindt zich inderdaad in Engeland. Klanten uit Vlaanderen komen echter automatisch op de Nederlandstalige website. De klanten uit Wallonië worden gelinkt naar de Franse website. Het is dus erg prettig dat je de website altijd in jouw eigen taal kunt bekijken. Ook de klantenservice is zowel in het Nederlands als in het Frans. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je jouw vragen in het Engels moet stellen.

Kan je ons wat meer vertellen over VOGA’s Replica Furniture Association?

VOGA.com heeft afgelopen zomer de Replica Furniture Association opgericht om klanten van replica shops te beschermen en het vertrouwen in de replica industrie terug te winnen. De Replica Furniture Association beschermt klanten door het eisen van kwaliteit, legaliteit, vertrouwen en eerlijkheid van alle mede replica organisatie die lid zijn van deze Association.

Replica Furniture Association logo

Met welke kortingscodes en promoties verwennen jullie koopjesjagers zoal?

Al onze producten zijn standaard scherp geprijsd. Daarnaast hebben we regelmatig kortingen op onze website. Zo hebben we momenteel een lente Sale met kortingen tot wel 65%. Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief ontvangt u nog eens €15 korting. Op snip snip zijn regelmatig extra kortingscodes te vinden.

https://www.youtube.com/watch?v=YHGfXyl-SjQ

Wat mogen we de komende tijd nog zoal verwachten van VOGA?

We zullen blijven innoveren, verbeteren en luisteren naar onze klanten met dezelfde missie, namelijk design bereikbaar maken voor iedereen. Houd de website goed in de gaten. Regelmatig hebben wij nieuwe meubels in ons assortiment of is een product in nieuwe kleuren te verkrijgen. Ook krijgen we steeds meer stoelen in een kleiner formaat, geschikt voor kinderen in ons assortiment.

Welke andere webshops en merken vinden jullie zoal leuk?

Wij zijn fan van de webshop DreamZebra. Zij verkopen matrassen met een bepaalde mix van schuim waardoor het echt super lekker ligt. Daarnaast doe je ook nog iets voor het goede doel wanneer je daar een matras koopt. Voor elk matras die zij verkopen doen zij namelijk een donatie aan een goed doel.

Grasshopper vloerlamp verkrijgbaar bij VOGA

Wat is jouw persoonlijke top 3 van favoriete design producten die jullie verkopen?

Ik heb zelf thuis de Grasshopper vloerlamp van Greta Grossman staan. Deze lamp is zeer eenvoudig maar zo stijlvol! Daarnaast vind ik de Egg stoel een echte design klassieker die in elke woonkamer de blikvanger zal zijn. Tot slot ga ik voor de Rar Rocker schommelstoel. Deze stoel heb ik al meerdere keren cadeau gedaan aan stellen die een kindje verwachten. De stoel is perfect voor in de babykamer.

Hartelijk bedankt Caitlin om dit interview met ons te doen!

1 Reactie aan “Interview met VOGA”

  • Robert Jansen 9 mei 201517:54

    Goedemiddag

    Hoe kan ik in contact treden met Voga meubelen ?

    Mvg Robert Jansen

    Reageer

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.