Financieel Kortingscodes & Promoties

Ben je op zoek naar een voordelige verzekering of hypotheek? Veel online aanbieders geven hoge kortingen op financiële producten, want ze nemen immers heel wat minder marge dan offline wordt gedaan. Zo kun je bijvoorbeeld tegen een scherp tarief een reis- of inboedelverzekering afsluiten. Sommige aanbieders geven kortingen waardoor je bijvoorbeeld de eerste zes maanden of het eerste jaar van de contract duur minder betaalt, maar er zijn ook aanbieders die een bepaald bedrag terugstorten op je rekening wanneer je een contract afsluit. Zo kun je bijvoorbeeld bij het afsluiten van een verzekering voor de minimale periode van een jaar een bedrag van € 50 terug gestort krijgen. Er zijn altijd wel aanbiedingen en promoties waardoor u uw financiële zaken voordelig kunt regelen.

Actieve Kortingscodes

Er zijn momenteel 17 actieve kortingen

3% Korting op Isolatie bij Lampiris

Omdat Lampiris jouw energierekening graag zo laag mogelijk houdt, geeft men 3% korting op je isolatie. Niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!


score 100%

21% Korting op Aardgas bij Lampiris

Kies jij voor de schoonste fossiele brandstof? Door jouw keuze voor 100% natuurlijk aardgas ontvang je nu 21% korting bij Lampiris.


score 100%

Tot € 175 Besparen op Energiefactuur bij Eneco

Benut je groene stroom ten volle, en geniet zo bij Eneco van een besparing tot € 175 op jouw energiefactuur.


score 50%

Gratis Advies op Maat van Consultant bij Cofidis

Voor een advies op maat over de producten en diensten zoals leningen, kredieten en verzekeringen, word je gratis teruggebeld bij Cofidis.be.


score 100%

Gratis Extra Voordelen op Daguitstapjes en Meer met Partena

Als lid van de voordelige verzekering van Partena krijg je grote kortingen op bijvoorbeeld een bezoek aan Aquatopia, pretparken en meer.


score 100%

Voordelige Reizen met Ledenkorting bij Partena

Partena biedt haar eigen leden een stevige korting aan op reizen met onder andere Thomas Cook.


score 100%

Gratis Advies en Hulp Rond Levenswelzijn bij Partena

Ook bij arbeidsongeschiktheid kun je terecht voor hulp en advies bij Partena als je klant bent. Zo helpt Partena met het ontvangen een vervangend inkomen en bieden ze ook op andere manieren raad en advies.


score 100%

Slechts € 5 per Maand voor Pechverhelping bij Touring

Geniet van bijstand bij pech dag en nacht, inclusief in het weekend, met Belgium Go van Touring.be voor slechts € 5 per maand. Bovendien krijg je de optie op gratis banden.


score 100%

Skiverzekering Vanaf Slechts € 29 bij Europ Assistance

Ga met een gerust hart op skiverlof vanaf slechts € 29 met een Snow skiverzekering van Europ Assistance.


score 100%

€ 35 Korting op NoGo Reisannuleringsverzekering bij Europ Assistance

Profiteer tijdelijk van € 35 korting op de reisannuleringsverzekering NoGo van Europ Assistance, en betaal zo slechts € 108 voor jouw jaarlijks NoGo-contract.


score 100%
Page 1 of 21 2

Vervallen Promo Codes

Er zijn momenteel 9 vervallen kortingen

10% Extra Korting bij Touring Verzekeringen

Naast het online voordeel van 20% krijg je nu ook 10% extra korting wanneer je kiest om een Burgerlijke Aansprakelijkheid te combineren met een Omniumdekking bij Touring Verzekeringen.


score 100%

€ 100 Korting op een Aankoop bij Brantano bij Essent

Kies nu voor 1 jaar Elektriciteit Vast Groen en/of 1 jaar Aardgas Variabel en geniet tot € 100 korting op het volledige assortiment van Brantano!


score 100%

1 Maand Gratis Reisbijstand bij Europ Assistance

Ontvang gratis een maand reisbijstand wanneer je een reisverzekering afsluit van minstens een jaar bij EuropAssistance.be.


score 0%

10% Korting op Assistance Voyage bij Touring Assistance

Sluit nu jouw reisverzekering af bij Touring Assistance, en je profiteert tijdelijk van 10% korting op Assistance Voyage.


score 100%

20% Extra Korting op Jouw Autoverzekering bij Touring Verzekeringen

Sluit jouw autoverzekering online af bij Touring-Verzekeringen.be, en krijg nog eens 20% extra korting op jouw verzekering door deze promocode te verzilveren.


score 100%

20% Extra Korting op Alle Motorverzekeringen bij Touring Verzekeringen

Geniet van een extra korting van -20% wanneer je jouw motorverzekering online afsluit bij Touring-Verzekeringen.be.


score 100%

Pechverhelping Vanaf Slechts € 5 per Maand bij Touring

Vertrouw op de pechverhelping van Touring.be vanaf slechts € 5 per maand met Belgium GO, en krijg een optie op gratis banden.


score 100%

25% Korting op Alle Interventies met Touring Glass

Krijg 25% korting op alle interventies bij Touring.be wanneer je op de autoglasspecialisten van Touring Glass rekent voor jouw glasschade.


score 0%

Gratis Bol.com Cadeaubon van € 50 bij Essent

Stap over naar Essent.be voor een lagere energiefactuur, en krijg bovenop deze mooie besparingen een cadeaubon voor Bol.com ter waarde van € 50 als welkomstgeschenk.


score 100%

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.