Vluchten Kortingscodes & Promoties

Even shoppen in Londen of Milaan, een weekendje stappen in Berlijn of Barcelona of een weekje cultuur snuiven in Athene of Istanbul – je stelt het uit omdat het vliegticket te duur lijkt. Door de opkomst van lowcostmaatschappijen hebben reguliere luchtvaartmaatschappijen echter vaak leuke aanbiedingen waarmee ze soms zelfs nog goedkoper zijn dan de goedkoopste low cost vlucht. En dat terwijl je dan toch nog wat comfortabeler kan reizen! Boekingssites voor het boeken van vluchten van verschillende maatschappijen bieden vaak nog eens een extra korting aan wanneer je profiteert van een kortingsactie of een promo code bijvoorbeeld. Toch geldt dat een pakketreis via een reisorganisatie vaak goedkoper is dan afzonderlijk je ticket en hotel boeken. Ook door vroeg je ticket te bestellen of gebruik te maken van een last minute deal kan je voor een prikje vliegen.

Actieve Kortingscodes

Er zijn momenteel 33 actieve kortingen

25% Korting op Autohuur bij Vliegen met Flybe

Reserveer vooraf je vlucht bij Flybe en tevens de huur van een auto in het Verenigd Koninkrijk, en ontvang maar liefst 25% korting op de totaalprijs bij de autoverhuurder.


score 100%

Goedkope Enkeltjes van en Naar het Verenigd Koninkrijk bij Flybe

Voor een bedrag vanaf slechts € 35 vlieg je met Flybe vanuit het Verenigd Koninkrijk al naar steden als Parijs, Amsterdam en Düsseldorf, of naar bestemmingen binnen het Verenigd Koninkrijk.


score 100%

Gratis Retourvluchten met Spaarprogramma bij Flybe

Met de Flybe Credit Card krijg je een gratis retourvlucht bij besteding van een bepaald bedrag. De afstand die je hiermee mag afleggen hangt af van de hoogte van die besteding.


score 100%

Voor Slechts € 49,95 naar Antalya met Thomas Cook Airlines

Ontdek nu talrijke droombestemmingen ver weg en dichter bij huis tegen een voordelige prijs. Aanbiedingsprijzen gelden voor een enkele reis in de Economy Class. Kortingsprijzen zijn geldig zo lang de voorraad strekt.


score 100%

Vanaf € 49,99 Zomerzon Boeken bij Thomas Cook Airlines

Vlieg voordelig naar de zon met Thomas Cook deze zomer. Vliegreizen al vanaf € 49,99. Vermelde vluchtprijzen zijn “all inclusive” prijzen voor een enkele reis in de Thomas Cook Airlines Economy Class. Promoties zijn beperkt en gelden zolang de voorraad strekt.


score 100%

Voordelig naar Kaapverdië met Thomas Cook Airlines

Voor slechts € 179,95 (enkele reis in Economy Class) vlieg je met Thomas Cook vanuit Brussel naar Kaapverdië. Beperkte promotie zo lang de voorraad strekt.


score 100%

Tot 40% Extra Korting op Belastingvrije Producten bij Airtransat

Tijdens internationale vluchten krijg je op belastingvrije producten, zoals chocolade en sieraden nog eens hoge kortingen, die kunnen oplopen tot wel 40% bij Airtransat.com.


score 100%

Goedkope Vluchten Boeken bij Airtransa

Voor goedkope intercontinentale en binnenlandse vluchten, kun je online snel en gemakkelijk de special offers raadplegen bij Airtransat.com.


score 100%

Geen Verborgen Kosten op Vluchten bij Drifters

Bij het boeken van een reis met Drifters kun je zelf je vluchten kiezen! Tevens betaal je geen ‘verborgen kosten’.


score 100%

Vluchten naar Amerika Vanaf € 449 bij Brussels Airlines

Vlieg vanaf € 449 naar tal van populaire bestemmingen in de Verenigde Staten waaronder New York en Washington door rechtstreeks bij BrusselsAirlines.com te boeken.


score 100%
Page 1 of 41 2 3 4

Vervallen Promo Codes

Er zijn momenteel 81 vervallen kortingen

€ 20 Korting op Vliegtickets bij Lufthansa

Geniet van een korting van € 20 op vliegtickets bij Lufthansa. Deze aanbieding is geldig op vluchten tussen 10 april en 30 juni.


score 100%

Vliegtickets Naar Rome vanaf € 40 bij Connections

Boek jouw vliegtickets naar Rome vanaf € 40 bij Connections.


score 100%

Vliegtickets naar de Zon vanaf € 79 bij Neckermann

Koop vliegtickets naar zonnige bestemmingen zoals Marokko, Spanje en Turkije vanaf € 79 bij Neckermann.


score 100%

7 of 14 dagen All Inclusive Reis naar Lanzarote bij Travelbird

Travelbird biedt je deze week weer voordelige aanbiedingen aan. Wat dacht je ervan om 7 of 14 dagen all inclusive te spenderen op het tropische Lanzarote met zijn paradijselijke parelwitte stranden? Met Travelbird kan dit vanaf slechts € 469 per persoon!


score 100%

€ 25 Korting op Eender Welke Vlucht bij Vliegtickets.be

Boek nu een vakantie bij Vliegtickets, en ontvang dankzij deze voucher een reductie van € 25. De bestemming en de reisperiode maken niet uit, de korting blijft geldig zolang je nu boekt. Hij is trouwens ook geldig voor vluchten vanaf Nederland.


score 100%

€ 20 Korting op Vliegtickets van Etihad bij Vliegtickets.be

Geniet van een korting van €20 op vliegtickets van Etihad bij Vliegtickets.be.


score 100%

€ 20 Korting naar New York bij Vliegtickets.be

Wil je er even tussenuit? De kinderen zullen ondertussen al groot genoeg zijn om voor zichzelf te zorgen, en anders heb je nog altijd grootouders die taak graag op zich zullen nemen. De ideale gelegenheid om buiten het seizoen op reis te gaan. Bovendien geniet je dankzij deze kortingscode van € 20 korting op een citytrip naar New York als je boekt bij Vliegtickets.be


score 100%

€ 20 Korting naar Dubai bij Vliegtickets.be

Wil je er even tussenuit? De kinderen zullen ondertussen al groot genoeg zijn om voor zichzelf te zorgen, en anders heb je nog altijd grootouders die taak graag op zich zullen nemen. De ideale gelegenheid om buiten het seizoen op reis te gaan. Bovendien geniet je dankzij deze kortingscode van € 20 korting op een citytrip naar Dubai als je boekt bij Vliegtickets.be


score 100%

€ 20 Korting naar Milaan bij Vliegtickets.be

Wil je er even tussenuit? De kinderen zullen ondertussen al groot genoeg zijn om voor zichzelf te zorgen, en anders heb je nog altijd grootouders die taak graag op zich zullen nemen. De ideale gelegenheid om buiten het seizoen op reis te gaan. Bovendien geniet je dankzij deze kortingscode van € 20 korting op een citytrip naar Milaan als je boekt bij Vliegtickets.be


score 100%

€ 20 Korting naar Boedapest bij Vliegtickets.be

Wil je er even tussenuit? De kinderen zullen ondertussen al groot genoeg zijn om voor zichzelf te zorgen, en anders heb je nog altijd grootouders die taak graag op zich zullen nemen. De ideale gelegenheid om buiten het seizoen op reis te gaan. Bovendien geniet je dankzij deze kortingscode van € 20 korting op een citytrip naar Boedapest als je boekt bij Vliegtickets.be


score 100%

Page 1 of 91 2 3 9

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.