Lieve Sint: 3 leuke cadeautips voor jou

Winkeltips

0 Reacties

Sinterklaas en Zwarte Piet uit Playmobil

Ieder jaar weer bedenkt de Sint,
wat moet ik nu toch weer halen voor ieder kind?

Hij zoekt en hij zoekt, hij zoekt zich een ongeluk,
maar ieder idee dat hij heeft loopt geheid stuk.

Toch, lieve Sint, weest alstublieft niet getreurd,
een blik op een van deze speelgoedsites en je bent direct weer opgebeurd!

Dansplezier voor het hele gezin? Kom maar op!

Just Dance 2015 voor Nintendo WiiIs dansen niet het allerleukst als je het samen met anderen doet, of beter nog, tegen anderen? Dat kan met deze nieuwste versie van de populaire spellenserie Just Dance voor de Nintendo Wii! Jongens en meisjes van alle leeftijden kunnen zich in Just Dance 2015 uitleven op de grootste hits, zoals bijvoorbeeld “Happy” van Pharrel Williams, of een echte Dance Battle starten met de jongens tegen de meisjes! Niet alleen is dit spel ontzettend leuk en spannend, het is ook nog eens gezond, dan zijn de ouders er ook blij mee! De Sint kan dit spel bestellen bij Bart Smit en onder meer genieten van gratis levering vanaf slechts € 20.

Huisje spelen was nog nooit zo leuk!

LEGO Friends Olivia's HuisKleine (en minder kleine) dames, opgelet! Nieuw van LEGO Friends dit jaar is Olivia’s Huis, een mooi huis waar jij en je vriendinnen naar hartenlust allerlei avonturen kunnen beleven met elkaar. Het huis wordt geleverd met Olivia, haar vader Peter en moeder Anna. Ook komt het inclusief allerlei leuke accessoires om het huis mooi mee te versieren, waaronder een koelkast met werkende deur, muffinvormen en lieveheersbeestjes. Zo kan je lekker koken in de keuken of op de barbecue, schrijven in het dagboek van Olivia, gezellig met het hele gezin televisie kijken op de bank, of gewoon zelf een leuke dag bedenken! Dit prachtige huis en alles wat daarbij komt kijken is te vinden bij Fun.be waar je nog tot 3 november geniet van 15% korting op alle speelgoed.

Topsnelheid voor echte waaghalzen!

Natuurlijk vergeet de Sint ook de stoere mannen niet. De Triker Rocker Fire is een supersnelle straatracer die alle andere wagens achter zich laat in het stof! Bij de Triker Rocker Fire stuur je met je hele lichaam om extreem scherpe bochten te maken en zo snel te gaan als je maar kan. Alleen voor de echte waaghalzen dus! Hij komt in zwart met waanzinnige vlammen, dus hier kan je als stoere rakker best mee pronken op de speelplaats. De stoere Triker Rocker Fire is verkrijgbaar bij Emob4toys, een online speelgoed shop die Zwarte Piet de moeite bespaart van het speelgoed te moeten ophalen aangezien men gratis aan huis levert bij aankoop vanaf € 200.

Dus, lieve Sint, hopelijk heb je hiermee voldoende goede ideeën opgedaan,
dan wordt het nu zaak om nog voor pakjesavond naar een van deze speelgoedsites te gaan!

Een cadeau hiervandaan is zeker een hit, dat zal je zien,
hier vind je niet voor een of twee kindjes iets moois, maar wel voor tien.

De lieve kindertjes zullen zich enorm verheugen op hun cadeau,
en zingen vol blijdschap en roepen, chapeau!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.