Met een gerust hart op reis kan voor een zachte prijs

Reizen

0 Reacties

Autopech op vakantie

Vertel meer over de verschillende soorten autoverzekeringen die ervoor zorgen dat men met een gerust hart op reis kan vertrekken naar het buitenland. Stel de reisverzekeringsformules van Touring en Europ Assistance voor, en wijs aan hoe er extra kan bespaard worden op reisverzekeringen bij beide verzekeraars. Als je op vakantie gaat met de auto kan het natuurlijk altijd voorkomen dat je auto door een klein ongeluk of door een defect niet meer fit is om veilig tot op jouw reisbestemming te geraken. Wil je voorkomen dat je met een kapotte auto uren langs de weg komt te staan en dat jouw vakantie hierdoor op een vervelende manier wordt verbrod? Beter voorkomen dan genezen; sluit je een reisverzekering af voor je met de auto vertrekt, dan voorkom je dat jouw vakantie in het gedrang komt door pech onderweg.

Touring reisbijstand

Touring Verzekeringen logoVoor je op vakantie gaat, kun je de reisverzekering van Touring afsluiten. De reisverzekering van Touring is een verzekering die onverwachte (extra) kosten tijdens jouw vakantie dekt, zoals onder andere kosten die je moet maken door een defecte auto. Sluit je een reisverzekering af met pechverhelping, dan krijg je ondersteuning vanuit België als je te maken hebt met een kapotte auto. Wat deze hulp precies inhoudt, is afhankelijk van de verzekering die je afsluit en de dekking van deze verzekering.

Zo kun je een verzekering afsluiten met enkel pechverhelping, maar je kan ook kiezen voor een verzekering met bijstand bij een ongeluk of met een vervangwagen. En wil je geld besparen bij het afsluiten van deze verzekering? Houd dan de promoties van Touring Verzekeringen goed in de gaten, want Touring introduceert regelmatig kortingsacties om voor een kleiner bedrag een verzekering af te sluiten. Het is dus helemaal niet nodig om een hoge premie te betalen, want door de kortingsacties van deze verzekeringsmaatschappij kun je veel geld besparen.

Europ Assistance reisverzekeringen

Europ Assistance logoEen andere verzekering die je af kan sluiten, is de reisverzekering van Europ Assistance. Sluit je deze verzekering af, dan profiteer je van pechverhelping en een sleepdienst in het geval van een ongeval, panne, een lekke band, diefstal of vandalisme. En omdat de verzekering ook gecombineerd kan worden met andere soorten dekkingen, kun je jezelf en jouw gezin voor honderd procent verzekeren met deze verzekering voor je op vakantie gaat.

Je kan geld besparen op de reisverzekering van Europ Assistance door diverse verzekeringen met elkaar te combineren, waarbij je bijvoorbeeld zowel een reisverzekering als een autoverzekering afsluit. Daarnaast organiseert ook Europ Assistance regelmatig kortingsacties, dus het in de gaten houden van de acties van Europ Assistance om korting te krijgen is ook zeker een aanrader.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.