Online een bril kopen: Doen of niet?

Winkeltips

0 Reacties

Bril online te koop

Net omdat een bril in de eerste plaats eerder een cruciaal gebruiksvoorwerp is dan een accessoire spenderen we graag wat extra tijd aan de aankoop van een bril. Zeker wanneer je kijkt naar de prijskaartjes van brillen op sterkte zal je al snel omzichtig omgaan bij het shoppen naar de perfecte bril. Vandaag de dag zijn we echter ook al gewend aan het online kopen van schoenen en andere kledingstukken die we vroeger niet meteen zonder te passen aanschaften. Nu we al vlotjes een nieuw paar schoenen online kopen en er een ruim aantal online brillenwinkels die vaak merkbrillen tegen sterk verlaagde prijzen aanbieden, waarom zouden we nog twijfelen over het online kopen van een bril op sterkte?

Een bezoek aan de brillenwinkel

Bril passen bij opticiënWanneer je vroeger hoorde dat je een bril nodig had, dan maakte je al snel de stap naar de opticien. Bij een brillenwinkel zoals Hans Anders kan je naast het opmeten van je ogen meteen ook een nieuwe bril uitzoeken. Zo kan je precies zien welke montuur qua vorm en kleur mooi bij je gezicht past. Handig! Maar soms ook lastig. Bijvoorbeeld wanneer je de sterkte al eerder had laten opmaken en je voor een vervolgafspraak te maken had met een drukke week, het verkeer tegen zat of de weersvoorspellingen niet meer nieuws brachten dan regenachtige dagen. Op zulke momenten kan het plannen van een bezoek nog wel eens lastig zijn. Gelukkig is daar nu dus een fijne oplossing voor!

Winkelen vanuit je warme luie stoel

Want ook als het op het uitzoeken van een nieuwe bril aankomt kan je tegenwoordig gewoon thuis in je luie stoel de winkel van je keuze bezoeken. Het gehele assortiment van monturen is via internet te bekijken en zo kun je meteen zien welk montuur jou het meeste aanspreekt. Je hoeft de deur niet meer uit maar kunt zo wel een goede keuze maken uit alle modellen die verkrijgbaar zijn.

De juiste keuze uit het hele assortiment

Mevrouw met nieuwe bril Om je keuze nog makkelijker te maken kan je de brillen die je mooi vindt zelfs virtueel passen. Door het uploaden van een foto van je gezicht kan je in een speciaal programma de monturen als het ware passen. Zo kan je op je beeldscherm zien of de vorm van het montuur wel de juiste vorm voor jouw gezicht is. En ook zie je meteen of de kleur die je zo mooi vond nog steeds zo mooi is wanneer het desbetreffende montuur op je neus staat. Je ziet in één oogopslag of de bril wel echt bij je past. Zonder dat je de oude bril van je neus hoeft te halen en daardoor minder scherp ziet!

Heb je toch nog wat twijfels? Aan de andere kant van de website zit altijd een ervaren opticien die je met raad kan bijstaan. Bij webshops zoals die van Hans Anders kan je trouwens jouw bril online bestellen om deze vervolgens in een lokale winkel op te halen of toch nog eerst eens te passen. Zo win je dus heel wat tijd door eerst je bril online te kiezen om vervolgens in het dichtstbijzijnde winkelpunt finaal te beslissen over je nieuwe montuur. En waarom zou je jouw vrienden via sociale media niet om raad vragen? Deel de brilstijlen waartussen je twijfelt, en laat hen mee kiezen welke bril jou het best staat.

Doen of niet?

Naast bovengenoemde optie heeft het online kopen van een bril natuurlijk nog vele andere voordelen. Zo kan je via internet onder meer alle acties meteen bekijken en mis je geen enkele aanbieding. Ook kun je kiezen uit de andere artikelen zoals contactlenzen, zonnebrillen met of zonder sterkte, gehoorapparaten en vele accessoires. Als webwinkel kunnen wij je Hans Anders, Brillen24.be en SmartBuyGlasses van harte aanraden. Zij bieden overzichtelijke sites, een groot assortiment en topservice.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.