Over

snip snip verzamelt kortingscodes en promoties waarmee je op aankopen bij honderden Belgische winkels kan besparen. Onze redactie van kooplustigen gaat dagelijks op zoek naar de allernieuwste promo codes en andere kortingen, en werkt ook samen met de online shops zelf om exclusieve kortingen te bekomen voor jou en onze andere bezoekers. Je kan volledig gratis van onze website gebruikmaken, je dient je zelfs niet te registreren om goedkoper te shoppen met onze kortingen!

Van schoenen tot een dagje Plopsaland

Smartphones, een boeketje bloemen, een reis naar de VS – voor zowat alles dat je online kan kopen vind je bij snip snip wel een extra korting. Of je nu een paar nieuwe sneakers wilt kopen bij Zalando of je wilt een dagje Plopsaland bestellen, via onze website kan je jouw voordeel doen door gebruik te maken van een promo actie op onze site. Dankzij onze website kan je ook nieuwe online shops ontdekken die geregeld kortingsacties en leuke aanbiedingen hebben. Tijdens de solden en andere speciale gelegenheden zoals de kerstperiode en Valentijn kan je bij ons de verschillende promo’s voor deze gelegenheid op één plaats terugvinden.

Kortingsbonnen, promoties,…

Je kan de verschillende kortingen raadplegen via een handig overzicht per winkel of per productcategorie. Bij een actie met een kortingscode geven we aan welke code je dient in te vullen bij het plaatsen van jouw bestelling, en bij een promotie zorgen we ervoor dat je via een speciale link shopt die ervoor zorgt dat de promo actief is voor jouw shopsessie. We gaan ook nauwgezet na welke korting je precies ontvangt, hoe lang je er gebruik van kan maken en met welke voorwaarden je rekening dient te houden. Zo ben je er zeker van dat je gegarandeerd van de best mogelijke korting geniet wanneer je met snip snip shopt!

Wat betekent snip snip?

[snip snip] is het geluid dat een schaar maakt wanneer je iets uitknipt, een leuke kortingsbon bijvoorbeeld! Omdat we zo verzot zijn op het uitknippen van kortingen – of het nu een bon uit een reclamefolder is of een virtuele bon – hebben we beslist om onze website hiernaar te noemen. Het gebruiken van de kortingen die je op onze site vindt is even makkelijk en snel als het uitknippen van een bon uit een folder, we waren dan ook meteen overtuigd van de naam snip snip!

snip snip elders in de wereld

snip snip België maakt deel uit van het internationale netwerk van snip snip websites. Naast een website voor Nederlandstalige en Franstalige Belgen is snip snip er ook voor shoppers in onder meer Indië en Australië. snip snip breidt snel uit naar andere landen, om zo surfers over de ganse wereld te helpen de beste koopjes te bemachtigen en te besparen op tal van producten en diensten!

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.