Persoonlijke wenskaarten maken met enkele muisklikken

Winkeltips

0 Reacties

Wenskaarten aan wasdraad

Word je neefje vijf jaar of je oma tachtig, maar ben je verhinderd? Heeft je beste vriendin een kindje gekregen? Of zijn de ouders van je partner misschien vijfentwintig jaar getrouwd? Al deze grootse gebeurtenissen hebben één ding met elkaar gemeen; ze zijn allen heel persoonlijk van aard. Waarom zou je diegene dan niet op een persoonlijke manier feliciteren en laten weten dat je aan hem, haar denkt?

Een wenskaart op de mat vinden geeft altijd een gevoel van vreugde – er wordt immers aan je gedacht. Dit leuke gevoel kan simpelweg niet geëvenaard worden met een ontastbare virtuele wenskaart. Nee, ouderwets een kaartje sturen is nog altijd de leukste en meest hartverwarmende manier om jouw wensen over te brengen. En tegenwoordig hoef je hiervoor niet eens meer helemaal naar het postkantoor om postzegels te kopen en de kaart te verzenden. Je kan alles gewoon vanuit huis doen! Binnen enkele minuten heb je de perfecte kaart ontworpen of gepersonaliseerd naar wens om ze meteen ook te laten verzenden naar de ontvanger. Enkel een kort bezoekje naar een van deze sites is al wat nodig is om die ene speciale persoon te verrassen met een mooie wenskaart.

Mooie kaarten om van te dromen bij Card Dreams

Bij Carddreams.be hebben ze een heel uitgebreid assortiment wenskaarten om uit te kiezen waaronder heel wat betaalbare kaarten die onder de huidige promoties vallen. Je vindt ze er met allerlei motieven, kleuren en in verschillende groottes; er is voor eenieder wat wils dus. Bovendien kan je deze kaarten heel persoonlijk maken door bijvoorbeeld een foto of een naam toe te voegen. Ook een goede service en groot gemak staan bij Carddreams hoog in het vaandel. Zo wordt alles in het werk gesteld om die ene speciale persoon een mooie kaart te geven om van te dromen.

Huwelijkskaartjes bij Card Dreams

Geen moment te klein voor een kaartje bij Kaartopmaat

Voor alle grootse momenten in het leven, of misschien juist wel heel heel klein, of gewoon zomaar; een kaartje kan altijd. Bij Kaartopmaat.be hebben ze voor elke gelegenheid een gepaste en leuke kaart om iemand eens echt mee te verrassen. Is de gelegenheid gewoonweg niet in een standaardkaart te vatten? Geen probleem! Met de vele varianten “Omdat ik…”-kaarten kan je de kaart elke reden geven die je maar wilt.

Geboortekaartjes bij Kaart op Maat

Geluk op maat bij Vistaprint

Bij Vistaprint.be draait alles om het zelf ontwerpen van allerlei gedrukte producten, zo ook wenskaarten. Je krijgt er eindeloze mogelijkheden om je kaart zelf te ontwerpen; van persoonlijke foto’s en tekst tot een muzikale kaart, werkelijk niets is te gek bij Vistaprint. Dankzij de huidige 50% korting op kerstkaarten bijvoorbeeld kan je tegen een lage prijs met een gepersonaliseerd ontwerp al je dierbaren een fijne eindejaarsperiode en een gelukkig nieuwjaar wensen.

Gepersonaliseerde kerstkaarten bij Vistaprint

Twijfel dus niet langer en ga snel naar een van deze websites om een persoonlijk kaartje te sturen naar iemand om wie je geeft, het kost je slechts enkele minuten. Jij gunt deze persoon toch ook een stukje geluk op de deurmat?

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.