Slim kerstinkopen doen = cadeautjes voor jezelf!

Winkeltips

0 Reacties

Kerstcadeaus inkopen en verpakken

Ieder jaar neem je je weer voor om er niet opnieuw in te trappen: dit jaar doe jij je kerstinkopen op tijd! En toch vind je jezelf jaar na jaar terug in een veel te drukke winkelstraat, tussen massa’s ongeduldige shoppers met wanhoop in de ogen. De zware tassen snijden in je schouder en sluitingstijd nadert met rasse schreden. In welke tas had je nu ook alweer het verlanglijstje van je lieve neef Johan gestopt?

Online kerstinkopen

Dit jaar zal het echt anders gaan! Kerstinkopen hoef je niet op het laatste moment te doen, in de stromende regen en met een langzaam opkomende, zeurende hoofdpijn. Wat let je om je cadeautjes voortaan online aan te schaffen? Op je dode gemak, in het comfort van je eigen huis. Verzamel ieders verlanglijstje en installeer je met een kop thee of iets sterkers in je luie zetel. Plan een avondje genoeglijk surfen op het wereldwijde web, en laat het zware tilwerk over aan de pakketbezorger. Slinger maar aan die laptop of tablet!

Kerstman bedolven onder kerstinkopen

Voordelig shoppen

Online kerstinkopen doen is niet alleen gemakkelijk, maar vaak ook nog voordelig. In een paar minuten tijd vergelijk je de prijzen van een artikel en selecteer je de goedkoopste leverancier. Zoek meteen even een bijpassende promocode en pak die extra korting mee. Want waarom zou je een dief van je eigen portemonnee zijn? Tante Miet hoeft niet te weten dat dat kekke wolzijde vestje van een budgetsite komt die overjarige partijtjes opkoopt. En vader lief maalt er vast niet om of zijn flessen wijn nu van Wijnvoordeel of van de lokale wijnhandel komen. Als ze maar goed smaken!

Een kadootje voor jezelf

Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken, dan laat je de presentjes meteen feestelijk inpakken. Veel online kadowinkels bieden gratis of tegen een kleine vergoeding deze mogelijkheid. Het scheelt jou veel ergernis met slechtplakkende tape en altijd net te krap geknipt cadeaupapier. En nu je toch bezig bent: laat de online uitgezochte en door de winkel professioneel verpakte presentjes meteen bezorgen bij de schoonmoeder en bij tante Miet. Zo kan je zelf gewoon thuis blijven, in je online bestelde huispak. Als dat ook geen mooi cadeautje voor jezelf is!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.