Solden zomer 2016: Zet je schrap voor de koopjes

Winkeltips

0 Reacties

Soldenkoopje op de toonbank

Aankomende zomer is het weer zo ver: van vrijdag 1 juli 2016 tot en met zondag 31 juli 2016 kunnen we weer van de zomersolden genieten. Vele mensen zullen weer door de winkelstraten van de grote winkelsteden, zoals Antwerpen, Luik, Brugge en Brussel lopen om de voordeligste koopjes te vinden. Maar de solden zijn niet enkel terrein voor de fysieke winkels in de winkelstraten. Ook online zijn er heel wat winkels die voordelige koopjes aanbieden. Online winkels en hun soldenkoopjes worden steeds populairder met de jaren.

Veelbelovende soldenperiode

Door het koude voorjaar zitten veel handelaren nog steeds met een heel groot deel van hun voorjaarscollectie. Niet veel mensen hebben namelijk zin om met korte broek of rok buiten te flaneren terwijl het koud is, en in veel gevallen ook nog eens regent of hagelt. Veel fysieke winkels zagen hun omzet dalen of stabiel blijven. Wat wel opvalt is dat fysieke winkels die ook een online winkel hebben betere cijfers kunnen voorleggen.

Dit houdt wel steek. Je moet tenslotte niet door de regen en kou om naar de winkel te gaan, wat wel vervelend kan zijn, zeker als je dan nog niets vindt wat je past of wat je mooi vindt. Op online winkels kan je gewoon van op de bank of van op je stoel alle kleren bekijken.

Extra kortingen op soldenkoopjes

Shoppen tussen de kledingkoopjesBij online winkels kun je ook genieten van promoties en kortingen. Meestal is er wel een overzicht te vinden op de website met alle promoties. Het is vaak zo dat je je kan inschrijven op de nieuwsbrief van een online winkel. Dan blijf je op de hoogte van nieuwtjes over de winkel, nieuwe collecties, nieuwe acties en meer.
Een overzicht van kortingscodes en soldenacties voor meer dan 800 online winkels kan je vinden op snip snip. Op onze website vind je een overzicht van meer dan 800 online winkels. Je kan deze indelen per categorie, of kijken naar een overzicht van alle winkels. Per winkel kan je ook bekijken welke acties, kortingen en promoties gelden. Ook kan je verlopen kortingen bekijken, zodat je een idee hebt van wat je kan verwachten van die winkel in de toekomst. Tevens is er een overzicht van de tien beste acties van het moment, geselecteerd door de redactie.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.