Tuinfeest: voor elke uitdaging een oplossing

Nieuws

0 Reacties

Tuinfeest onder de parasol

Lange zomeravonden, de barbecue staat roodgloeiend en de tuinfakkels gaan er nogal vlot doorheen. Liever een tuinfeest te veel dan te weinig! Wat is het gezellig om met je naasten – familie of vrienden – te genieten van de zomerse buitenlucht. Laat je inspireren voor het volgende tuinfeest, en prik maar een datum vast!

Ambiance!

Het oog wil ook wat; als je entourage op elkaar is afgestemd, zorgt dit voor een harmonieus aanzicht én gevoel. Het tuinmeubilair op elkaar afstemmen kan gemakkelijk, omdat trendy design tuinstoelen in verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Als eyecatcher kan je zorgen voor een tuinposter, een originele manier om een muur te camoufleren en tegelijkertijd een leuke sfeer te creëren. Denk ook aan de plantenbakken, de bloemen, de parasol en de inrichting van de tuin. De tafel gedekt in dezelfde kleur, mooie wijnkoelers (ook voor je eigen gemak, want de gasten kunnen zichzelf bedienen) en gezellige dekens om jezelf en de gasten lekker warm te houden.

Brochetten op de BBQ

Het verlengstuk van je gastvrijheid

De tuin is vaak letterlijk het verlengstuk van de huiskamer of eetkamer. Maar buiten dat, is het ook een verlengstuk van je gastvrijheid. Je wilt natuurlijk dat jouw gasten zich thuis voelen en een comfortabele zitplaats draagt daar zeker aan bij. Wat dacht je van de tuinstoel Maya? Lekker en comfortabel zitten tijdens de barbecue. Terwijl je voor een aperitief en een diepzinnig gesprek eerder voor de Butik loungestoel Chill kiest. Komen de kinderen mee? Geen probleem! Je hoeft alleen maar een extra opvouwbaar bankje in huis te hebben.

Bijzonder tuinfeestje

Wil je eens wat nieuws en anders proberen? Ga voor een buitenbioscoop! Je hebt een beamer, een wit laken en wat boxen voor het geluid nodig. Zo ingewikkeld is het niet. Organiseer voor de kinderen een indianen tentenkamp, waar zij met elkaar kunnen spelen en zich lekker terug kunnen trekken om te slapen. Zo kan jullie feest nog even doorgaan! Nodig je gasten uit om een muziekinstrument mee te nemen. Na een aantal glaasjes rosé zijn de meeste gasten wel in voor een heuse jamsessie.

Tegen de koude…

Vuurkorf van La Hacienda in vuur en vlamAls het ’s avonds wat afkoelt in de zomer of als jouw tuinfeest hartje winter plaatsvindt, kun je overgaan op terrasverwarming. Je kunt heel idyllisch kiezen voor een vuurkorf, bijvoorbeeld de La Hacienda vuurkorf Globe waar ook nog eens een grill op zit. Deze is eveneens perfect om die laatste uitgebakken speklapjes even opnieuw op te verwarmen of de marshmallows te verwarmen.

Geen zin om zelf vuurtje te stoken? Ga dan voor de Giardino terrasverwarmer op gas. Deze staande terrasverwarmer neemt weinig ruimte in beslag en je kunt hem dichtbij het gezelschap zetten, zodat iedereen het gemoedelijk warm krijgt.

Tegen de warmte…

Toch een feestje middenin een hittegolf? Dan zorg je ervoor dat iedereen beschut kan zitten. Dit kun je doen door een parasol, of misschien wat minder voor de hand liggend: een schaduwdoek.

Tegen de regen…

Niets zo veranderlijk als het weer. Wat een dankbaar werk om een origineel tuinfeest te organiseren. Laat je door de regen niet weerhouden! Als je echt op alles voorbereid wilt zijn, zorg dan voor een stevige partytent. Verkrijgbaar in verschillende groottes, met of zonder zijstukken.de opvouwbare partytent van Giardino biedt plaats aan ongeveer 15 volwassenen en 2 statafels. Deze heb je snel opgezet bij een regenbui, maar beschermt ook goed tegen de felle zon.

Met deze tips en oplossingen kun je aan de slag voor het volgende tuinfeest, kinderpartijtje of zelfs voor een zilveren bruiloft.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.