Van Pampers tot Huggies: Online luiers bestellen

Verzorging, Winkeltips

0 Reacties

Schattige peuters in hun luiers

We hebben het al druk genoeg met het werk, het huishouden en het gezin. Om dan ook nog met pakken luiers te gaan sleuren, is soms niet bepaald ideaal. Een oplossing hiervoor vind je op het wereldwijde web. Hier in België kijken we misschien nog wat raar op van het idee om luiers via het internet te kopen, maar slimme shoppers in Amerika kopen haast al hun luiergoed online. Het online bestellen van luiers brengt namelijk veel voordelen met zich mee!

Een kind kan de was doen

Ten eerste is het heel gemakkelijk om online luiers te bestellen. Een kind kan dus de was doen! Je kiest de pampers uit, plaatst ze in de (digitale) winkelwagen, je vult je adres in, regelt de betaling… en voor je het weet wordt je bestelling aan de deur bezorgd! Waarom zou je nog speciaal met de auto naar de supermarkt moeten gaan om een voorraad in te slaan als je van gratis levering door een erkende koerier kan genieten?

Het is al duur genoeg

Kinderen zijn uiteraard leuk, maar brengen wel veel kosten met zich mee. Waarom zou je dan onnodig veel geld uitgeven aan luiers? Op het internet kan je meteen bij alle verschillende online winkels terecht en hun prijzen en leveringsvoorwaarden vergelijken. Bovendien kan je ook makkelijk alle speciale kortingsacties op luiers en andere babyproducten met enkele klikken terugvinden.

Veel keuze

Baby met een pamperWat ook zeker een voordeel is aan het online bestellen van luiers, is het ruime assortiment dat je op veel websites aantreft. Nergens is de keuze zo ruim als online, wat je ook de mogelijkheid geeft om nieuwe merken en pampertypes te ontdekken die jouw kleine spruit liever draagt of voordeliger zijn voor jouw pamperrekening.

Heel wat bekende webshops zoals Bol.com en Drogisterij.net zijn plaatsen waar je terecht kan voor een compleet gamma pampers.

Bol.com

Bol.com logoOp Bol.com vind je meer dan 200 artikelen in de luierscategorie. Zo zijn er luiers voor jongens, luiers voor meisjes, babyluiers, zwemluiers en luierbroekjes. Vrijwel alle artikelen zijn in verschillende maten beschikbaar. Je hebt de keuze uit veel merken, zowel de bekendste als de minder bekende. Tevens zijn er luiers in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Er wordt precies aangegeven wat de levertijd is per soort luier. Dit kan morgen, overmorgen, of uiterlijk drie dagen later zijn. Je hebt je luiers dus altijd snel in huis! De verzendkosten bedragen maximaal € 1,99, maar als je minimaal € 20 besteedt, is de verzending zelfs helemaal gratis. En dat bedrag haal je al gauw als je luiers koopt!

Drogisterij.net

Drogisterij.net Ook Drogisterij.net verkoopt allerlei luiers, en ook hier geldt: in alle soorten en maten. Van katoenen luiers, die vaker te gebruiken zijn, tot wegwerpluiers en van luiers voor de allerkleinsten tot luiers voor de iets grotere kinderen. Je hebt de keuze uit zes (bekende) merken waaronder Pampers, Huggies, Libero en Sweetcare. Bovendien krijg je bij Drogisterij.net 10% extra korting wanneer je als klant registreert en frequent bestelt, en met een promocode kan je vaak leuke gratis cadeautjes versieren die in elk huishouden van pas komen. De bezorging verloopt snel: als je op werkdagen vóór 21u. bestelt, worden de luiers de volgende dag al bij je geleverd! Altijd handig als de nood hoog is!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.