Veilig en voordelig jouw lenzen online bestellen

Verzorging

0 Reacties

Contactlenzen voor meisje met mooie ogen

Lenzen zijn een zeer goede vervanger voor een bril, aangezien je het gemak hebt van goed zicht overal rond je heen. Dit in tegenstelling tot een bril, waar je in bepaalde kleine gebieden niet alles volledig goed kan zien. Contactlenzen zijn tegenwoordig in de meeste optiekwinkels verkrijgbaar, maar je hoeft niet per se naar buiten om naar de winkel te gaan om lenzen te kopen. Veel online winkels bieden ook lenzen aan. Het is natuurlijk wel altijd aangeraden om bij gespecialiseerde winkels lenzen te bestellen. Zo ben je altijd zeker dat je lenzen hebt van originele en gereputeerde merken die goed bewaard worden. Een voorbeeld van een gereputeerd merk is Dailies: dit zijn daglenzen, lenzen die je één dag kan dragen. Deze zijn altijd goed bewaard in een schoonhoudende zoutoplossing. We stellen even wat webwinkels voor waar je veilig lenzen kan bestellen.

Lenseo

LenseoBij Lenseo kan je lenzen van maar liefst zeventien gerenommeerde en originele merken kopen, waaronder Dailies en Clear Vision. Er is een ruim assortiment, met daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Ook zijn er gespecialiseerde lenzen beschikbaar, zoals multifocale lenzen. Zo kan je zowel dichtbij als veraf duidelijk zien. Ook kan je hier lensdoosjes en onderhoudsmiddelen voor je lenzen kopen. Er is altijd gepersonaliseerd advies beschikbaar, met opticiens die altijd bereikbaar zijn. Ook zijn de originele merken gegarandeerd, aangezien er rechtstreeks bij de fabrikanten van de lenzen wordt aangekocht door Lenseo.

Alensa

AlensaOok bij Alensa wordt er rechtstreeks aangekocht bij de originele producenten. Hierdoor zijn de lenzen die je bij Alensa koopt kwalitatief even hoogwaardig als die van Pearle en Hans Anders. Daarbij wordt ook een goede prijs gegarandeerd, zodat je niet te veel betaalt. Er worden heel veel originele merken van topkwaliteit aangeboden. Ook worden verzorgende producten aangeboden, zoals lenzenvloeistof en oogdruppels voor droge ogen. Met oogdruppels voor droge ogen wordt het gemakkelijker om je lenzen goed in te kunnen doen.

Vision Direct

Vision DirectVision Direct biedt lenzen van maar liefst 35 merken aan, zodat je altijd een hele ruime keuze hebt aan welk merk lenzen je nu precies wil kopen. Wat speciaal is aan het aanbod van Vision Direct, is dat ze lenzen aanbieden die zowel overdag als ’s nachts gedragen kunnen worden. Zo hoef je je lenzen zelfs niet eens uit te doen om te slapen. Bij gewone lenzen is dat wel ten sterkste aangeraden, omdat je anders het riscio loopt dat je ogen erg uitgedroogd geraken en je het oog mogelijk zelfs beschadigt. Vision Direct heeft ook een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen en advies, zodat je altijd veilig bezig bent met lenzen.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.