Wat brengt de paashaas dit jaar?

Nieuws

0 Reacties

Paashaas met cadeautjes en eitjes

Pasen is een feest van eitjes schilderen en verstoppen, maar het is ook een mooi moment om je kinderen te verrassen met een leuk cadeau. Er zijn genoeg leerzame, spannende en sportieve dingen te vinden waar je kinderen zich met Pasen (en ver daarna) prima zullen amuseren! En zo’n extra verrassing hoeft heus niet duur te zijn, integendeel. We geven je een aantal tips waar je inspiratie mee kunt opdoen.

Een leuke verrassing van de Paashaas

Super Sand speelgoedset van SinQelDat de Paashaas eieren van chocolade brengt met Pasen weten we wel. Maar is het niet leuk als de Paashaas eens een keer met een origineel cadeau zou komen? Je kinderen kunnen creatief aan de slag met het innovatieve Super Sand. Je vindt dit op SinQel.com, waar het zand van speelgoedfabrikant Goliath te koop is in verschillende uitvoeringen. Super Sand is speciaal bewerkt zand dat snel vorm aanneemt en deze ook langere tijd aanhoudt. Op deze manier kunnen je kinderen mooie bouwsels maken die net zo lang blijven staan tot ze er weer genoeg van hebben. Het leuke is ook dat het zand dankzij de speciale structuur makkelijk op te ruimen is waardoor er geen zandkorrels blijven rondslingeren die je weken later nog op je vloer terugvindt. Je vindt Super Sand in verschillende leuke uitvoeringen waarmee je dieren, kastelen en andere leuke dingen kan maken. SinQel biedt dit assortiment aan tegen extra voordelige prijzen met gratis verzending vanaf € 50.

Speelgoed voor paasprinsesjes

Equestria Girls speelpoppen van My Little Pony bij Bart SmitIn de online speelgoedwinkel van Bart Smit vind je voor je eigen paasprinsesje een mooi assortiment My Little Pony-artikelen. De kleurrijke paardjes blijven populair bij de meisjes, zeker nu er de afgelopen jaren allerlei nieuwe producten aan de al behoorlijk uitgebreide My Little Pony-lijn zijn toegevoegd. Nieuw in het assortiment is de reeks Equesteria-poppen, meisjespoppen die wat weghebben van Barbies, maar dan met paardenoortjes en andere trekjes van de edele viervoeters. De poppen worden geleverd met allerlei leuke accessoires, waar inventieve meiden dan weer een persoonlijke draai mee aan de poppen kunnen geven.

Speelgoed voor actieve paashaasjes

Inbouwtrampolines van TrampolinePlanetAls je kinderen wat hyperactief zijn geworden van alle chocolade-eieren en ander snoepgoed dat ze met Pasen naar binnen hebben gewerkt, dan is een wat actiever cadeau geen slecht idee. Op TrampolinePlanet.be vind je bijvoorbeeld een keur aan inbouwtrampolines, waarmee de kinderen als echte Paashazen op en neer kunnen springen. De shop heeft verschillende formaten en kleuren trampolines te koop staan, met voor elk budget wat in de aanbieding. Het grote voordeel van een inbouwtrampoline is het feit dat deze gelijk zijn met de grond, en dat kinderen zich zodoende minder zullen bezeren mochten ze er een keer afvallen. Trampoline Planet heeft dan ook nog een aantal trampolines die zijn bewerkt met een vrolijk motief om het springen nog leuker te maken!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.