Wedstrijd: Win een Zalando cadeaubon van € 100

Wedstrijden

Reacties staat uit voor Wedstrijd: Win een Zalando cadeaubon van € 100

zalando-giveaway-banner

Bij snip snip willen we jou het best mogelijke voordeel geven op al jouw aankopen, of het nu een nieuw paar schoenen of een smartphone hoesje is dat je bestelt. De kortingscodes en promoties die je voor meer dan 500 shops op onze website vindt helpen jou om zo voordelig mogelijk te shoppen. Wanneer je iets helemaal gratis kan bestellen geniet je uiteraard van het ultieme voordeel! Daarom dat we bij snip snip ook graag weggeefacties organiseren, zoals deze wedstrijd waarbij jij een Zalando waardebon van € 100 kan winnen. Zo kan je meteen die leuke jas of dat mooie paar laarzen bestellen dat je al op het oog had!

Hoe win ik deze Zalando waardebon?

We maken het graag zo makkelijk mogelijk om van de promocodes en acties die je op onze site vindt gebruik te maken, dus maken we het ook eenvoudig om kans te maken op deze Zalando tegoedbon. Ga naar onze Facebook-pagina om daar via het wedstrijdformulier onze Facebook-pagina te liken en jouw deelname in te sturen. Wil je jouw kansen om deze cadeaubon te winnen verder vergroten? Deel dan vervolgens de wedstrijd met jouw vrienden en familie om zo nog eens drie extra winkansen binnen te rijven. Zo simpel is het, veel succes!

Deelnemen kan tot en met vrijdag 31 oktober 2014 23.59 u. De wedstrijdregels vind je onder de “Official Rules” link onderaan het wedstrijdformulier op onze Facebook-pagina. Ook de algemene voorwaarden en privacy policy van onze site zijn hier van kracht.

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.