Wees welkom in huis, lente!

Nieuws

0 Reacties

Lente in huis halen met nieuwe decoratie

Het wordt weer warmer, het zonnetje breekt door, het wordt voorjaar! Vanouds de tijd om letterlijk en figuurlijk de bezem door je huis te halen. Veel vrouwen (en geëmancipeerde mannen) krijgen bij de start van de lente de kriebels om eens grondig te poetsen en ruimen. De ramen schoon en fris, het houtwerk en de vloeren afgenomen, eventueel een verfje over een muur of kozijn; dan ziet alles er weer schoon en fris uit. Oude spullen wegdoen, nieuw gerief aanschaffen, geliefde spullen netjes opruimen en bewaren. We vergeten altijd veel te snel hoe leuk voorjaarsklussen wel echt is!

Nieuw behang

Behangen is ook een typische voorjaarsklus. Met een vrolijk behang fleur je met minimale inspanning en middelen snel een kamer of een muur op. Bij Acaza vind je modern behang in de nieuwe lentetinten. Fotobehang, retrobehang, magneetbehang of vliesbehang om snel scheurtjes en beschadigingen weg te werken; de mogelijkheden zijn eindeloos. Ze leveren gratis stalen zodat je op je gemak kan kijken of het gewenste behang in je interieur past.

Lentefris behang van Acaza

Buiten vertoeven

Ook de buitenboel komt natuurlijk aan de beurt. Het is altijd spannend om te zien welke planten de winter overleefd hebben en een plan te maken voor je tuin of balkon. Het is nu nog niet warm genoeg om buiten te zitten, maar als je goed op internet kijkt kun je wel alvast koopjes scoren om straks optimaal van het zonnetje te genieten. Voga is zo’n online shop waar je prachtige retro tuinmeubelen kan aanschaffen voor een prikje.

Vogels verwennen

Geniet je in het voorjaar ook zo van het gescharrel van de vogels in je tuin of op je balkon? Je kunt ze eenvoudig een handje helpen door een vogelhuisje te plaatsen. Zo kun je genieten van de bedrijvigheid en je ondersteunt de natuur. Mooie decoratieve vogelhuisjes en allerlei voeders voor onze gevederde vrienden vind je in alle soorten en maten bij Vivara, dat dezer dagen enkele mooie lenteschoonmaakacties heeft.

Nieuwe look voor je woonkamer

Door de veranderde lichtinval in de naderende lente is het vaak het moment om de binnenverlichting onder de loep te nemen. Met de unieke floating dots hanglamp van Artelli Design haal je het zonnetje alvast in huis. Door je bestaande meubels te combineren met nieuwe accessoires kan je eenvoudig een nieuwe frisse lentelook creëren en door je spullen netjes op te bergen ervaar je meer ruimte in je huis. Deze onzichtbare boekensteun geeft bijvoorbeeld een heel speels en ruimtelijk effect.

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.