Zo kook je ook tijdens de week snel, lekker en gezond

Nieuws

0 Reacties

Maaltijd klaargemaakt met HelloFresh box

Herken je dat, dat je na een drukke werkdag onderweg naar huis bedenkt dat je niets in huis hebt voor het eten? En even later zuchtend voor de schappen in de supermarkt staat, ondanks je goede voornemen gezonder te willen eten toch maar weer een kant-en-klare in je mandje stopt? Of dat je met jengelende kinderen door de supermarkt loopt die zeuren om diepvriespizza “want groentjes zijn vies”?

Gezond gemak

Veggie maaltijdbox van HelloFresh“Dat moet makkelijker kunnen” dachten ze vast bij HelloFresh, dat stevig aan zijn opmars bezig is in België. Met de HelloFresh box krijg je elke week een compleet maaltijdpakket voor 1, 2, 3 of meer (tot en met 6) personen in huis, vol verse ingrediënten en lekkere recepten. De recepten, die snel en eenvoudig te bereiden zijn, worden wekelijks ontwikkeld door een team van voedingsexperts. Behalve lekker en makkelijk zijn ze dus ook zeer gezond! En boodschappen doen hoeft niet meer met de HelloFresh box: alles wat je nodig hebt voor de recepten zit in het pakket.

Duurzaam en lokaal

Behalve goed voor jou en je gezin, is de HelloFresh box ook goed voor onze aarde. Men betrekt de ingrediënten van lokale boeren, waarbij ze selecteren op kwaliteit en herkomst. Groente is zo veel mogelijk van het seizoen, en al het vlees is scharrelvlees. Ook zuivel en eieren komt van dieren waarbij het dierenwelzijn voorop staat. De pasta’s worden gemaakt in Italië van de beste granen, en dat proef je! Kortom, ze hebben passie voor de gebruikte producten en delen die passie graag met jou.

https://www.youtube.com/watch?v=XGdG5gzIm30

Flexibel abonnement

Via je eigen account bij HelloFresh, kun je aangeven of je drie of vijf gezonde maaltijden wilt ontvangen, en als je een week wilt overslaan omdat je bijvoorbeeld op vakantie bent, dan is dat snel geregeld online. Daarnaast biedt het lidmaatschap leuke extra’s, zoals deelname aan evenementen of leuke mappen om je recepten in te bewaren. De bezorging is gratis; je betaalt dus alleen voor de ingrediënten. Er is keuze uit verschillende boxen, dus volop variatie mogelijk!

Nu proberen – met korting!

HelloFresh logoWeet je niet zeker of een HelloFresh-abonnement iets voor jou is? Bestel dan nu een proefbox met korting en probeer vrijblijvend een week lang HelloFresh maaltijden tegen een aantrekkelijke prijs. Met de kortingscode wordt de korting direct verrekend, en kun je dezelfde week nog genieten van snel, lekker en gezond eten!

Reageer

 

 

Exclusieve Kortingscodes en Promoties

Ontvang exclusieve kortingen en promoties van de beste online shops van België.